کلاهبرداری از شهروندان با صفحه جعلی در فضای مجازی

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، امیرحسین نقی‌مهر، رئیس پلیس فتا گیلان گفت: در پی شکایت مالکان یکی از فروشگاه‌های لوازم خانگی مبنی بر اینکه فردی از اسم و مشخصات فروشگاه آن‌ها صفحه اینستاگرامی ساخته و از شهروندان کلاهبرداری می‌کند، پیگیری موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

او با بیان اینکه کارشناسان پلیس فتا با اقدامات فنی و تخصصی، متهم ۲۵ ساله این پرونده را در شهرستان تالش شناسایی و با هماهنگی قضائی او را دستگیر کردند، افزود: این متهم خانم تاکنون ۳ پرونده و ۲۰ شاکی دارد.

رئیس پلیس فتا استان گیلان گفت: متهم پس از مشاهده ادله دیجیتال جمع‌آوری شده توسط پلیس به جرم خود اقرار و به مرجع قضائی معرفی شد.

امیرحسین نقی مهر با اشاره به اینکه یکی از شیوه‌های کلاهبرداری در فضای مجازی جعل نام و شناسه صفحات مشهور و شرکت‌های معتبر با دنبال کنندگان زیاد است، افزود: حتما باید خرید‌های اینترنتی از سایت‌های معتبر و دارای نماد اعتماد صورت پذیرد و از پرداخت بیعانه خودداری شود.

او تصریح کرد: مردم در صورت مواجهه با هرگونه مورد مشکوک در فضای مجازی، آن را از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir مرکز فوریت‌های سایبری در میان بگذارند.

 

 


انتهای پیام/م.‌ی