لوشامپیونه فرانسه؛
دیدار لیون و مارسی خیلی سریع متوقف شد

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، در حالی که قرار بود آخرین مسابقه هفته چهاردهم لیگ فرانسه با مصاف تیم‌های لیون و مارسی به پایان برسد باز هم یکی دیگر از مسابقات لیگ این کشور با جنجال نیمه تمام باقی ماند.

 تنها ۵ دقیقه از بازی تیم‌های لیون و مارسی در لیگ یک فرانسه گذشته بود که برخورد بطری به سر دیمیتری پایت و مصدومیت او، بازی ۲ تیم را حالت تعلیق در آورد و بازیکنان خیلی سریع زمین را ترک کردند.

پایت، ستاره تیم مارسی در گوشه زمین خود را آماده زدن ضربه کرنر می‌کرد که با این حادثه روبرو شد. او پس از برخورد بطری آب به سرش تعادل خود را از دست داده و نقش بر زمین شد.

این اولین بار در فصل جاری لیگ یک فرانسه نیست که به خاطر تخلف هواداران، بازی به حالت تعلیق در می‌آید. بازی تیم‌های مارسی و نیس در شهریور سال جاری هم به دلیل هجوم هواداران به داخل زمین نیمه کاره مانده بود؛ این بازی در زمانی دیگر و بدون تماشاگر تکرار شد.


بیشتر بخوانید 


انتهای پیام/