کرونا در کردستان بی رحمانه جان می‌گیرد/ ۷ بیمار دیگر قربانی شدند

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، فرزین رضاعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان اظهار کرد: در حال حاضر ۳۴۶ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند.

رضاعی تصریح کرد: اکنون ۵۳ بیمار مبتلا به کرونا در بخش ویژه (آی سی یو) بستری هستند.

او از مرگ ۷ بیمار در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و آمار فوت شدگان بر اثر بیماری کرونا در کردستان از ابتدای شیوع این بیماری را ۱۸۸۱ نفر عنوان کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان اضافه کرد:سنندج با ۸۱۹ نفر و سروآباد با ۵ نفر بیشترین و کمترین شمار فوتی‌های ناشی از کرونا در کردستان دارند.

دکتر رضاعی ضمن تأکید بر استفاده از ماسک و اهمیت پوشش همگانی واکسیناسیون جهت کنترل، پیشگیری از بیماری و انتقال آن به دیگران اظهار کرد: در اسرع وقت ترزیق واکسن کرونا را با مراجعه به مراکز تجمیعی واکسیناسیون و یا مراکز جامع خدمات سلامت انجام داده و دو نوبت آن را تکمیل نمایید.

انتهای پیام