پایگاه اطلاع رسانی امام جمعه مشهد مورد حمله سایبری قرار گرفت

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،علی رنجبران مدیر پایگاه اطلاع رسانی آبت الله علم الهدی امام جمعه مشهد و نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: این پایگاه امروز  مورد حمله سایبری قرار گرفته و از دسترس خارج شده است.

او افزود: عناصر سایبری منافقین که بار‌ها در سایت و صفحات اطلاع رسانی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی و امام جمعه مشهد به او اهانت و آیت الله علم الهدی را تهدید کرده بودند در آخرین فعالیت مغرضانه خود به طور همزمان پایگاه اطلاع رسانی آیت الله علم الهدی و برخی سایت‌های داخلی را مورد حمله قرار دادند.


بیشتر بخوانید




مدیر پایگاه اطلاع رسانی آبت الله علم الهدی ادامه داد: این حمله سایبری به سایت اطلاع رسانی آیت الله علم الهدی با نمایش شعار‌هایی از سوی گروهک جنایتکار منافقین همراه بود که با اقدام به موقع تیم فنی رسانه امام جمعه مشهد شعار‌های نمایش داده شده حذف شد و تلاش برای رفع مشکل و بازگرداندن سایت به حالت عادی ادامه دارد.

 

انتهای پیام//م.م