معاون استاندار:
جوجه‌ریزی منتهی به نیمه آبان در آذربایجان‌غربی ۴۸ درصد کاهش داشته است

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، نادر صادقی افزود: در مهرماه سال جاری، سه میلیون قطعه جوجه ریزی در آذربایجان غربی انجام شد که نسبت به ماه پیش از آن که چهارمیلیون و ۳۹۰ هزار قطعه جوجه ریزی شده بود، کاهش قابل توجهی داشت.

وی اضافه کرد: همچنین در این دوره، به خاطر شیوع بیماری فصلی ۷۰۰ هزار قطعه جوجه تلف شد و تعداد جوجه آماده برای تبدیل به مرغ در استان به ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه کاهش یافت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی بیان کرد: با توجه به کاهش تولید روزانه مرغ گرم در دوره مهرماه به میانگین روزانه ۱۶۰ تن به دلایل ذکر شده و به منظور جبران کسری ۲۴۰ تن مصرف روزانه مرغ استان، نسبت به توزیع مرغ منجمد وارداتی به مبلغ کیلویی ۲۰ هزارتومان قیمت مصرف کننده اقدام شد.

صادقی بر لزوم بازدید میدانی و نظارت بر توزیع مرغ منجمد و گرم در بازار تاکید کرد و ادامه داد: با توجه به ضرورت تامین مرغ گرم برای مردم، کشتارگاه‌ها فقط ۱۰ درصد تولید را می‌توانند به صورت قطعه بندی عرضه کنند و تمام دستگاه‌های نظارتی فرآیند‌های تولید و توزیع اعم از سازمان جهادکشاورزی، دامپزشکی، صمت، تعزیرات حکومتی و پست باید به صورت هماهنگ بازدید‌های میدانی، روزانه و ساعتی از این مراکز داشته باشند.

انهتای پیام/ ت