معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی آبادان:
در گمرکات جنوب غرب خوزستان از کالاهای مشابه نمونه گیری نمی شود

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ، زینب جوانمردی، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفت: دانشگاه علوم پزشکی آبادان تنها دانشگاه در سطح کشور است که به منظور حمایت از ملوانان و کارگران گمرک در صورت تشابه کالاها از تمامی آن ها نمونه گیری نمی کند تا ترخیص آن ها با سرعت بیشتری انجام گیرد.

او با بیان اینکه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی آبادان مسئولیت ترخیص بدون نمونه گیری کالاهای مشابه را می پذیرد افزود: این اقدام با تصمیم کمیته فنی تخصصی معاونت و با هماهنگی ریاست دانشگاه انجام می شود.

جوانمردی در گفت و گو با خبرنگار ما با رد بیکاری کارگران گمرک اروندکنار به علت سختگیری دانشگاه علوم پزشکی آبادان در نمونه گیری کالاها ادامه داد: بخشی از این بیکاری ها به کاهش واردات در گمرکات مربوط است.

انتهای پیام / ا