وزیر کشور:
دولت سیزدهم هیچ چیز را وابسته به مذاکرات نمی‌داند

دولت سیزدهم هیچ چیز را وابسته به مذاکرات نمی‌داند

 

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، وحیدی وزیر کشور در جلسه شورای اداری استان کرمان گفت: از زمان شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی ملت ما یک درجه فراتر قرار گرفتند، مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی باید ترویج داده شود و بعد از شهادت آن راه موفقیت بازشناسی شد ، این شهید بزرگوار از شاگردان امام رحمت الله بودند.

او افزود: در راه شهدا و این شهید زنده باید باشیم این استان به خود می بالد که چنین فرزندی دارد و همانطور که شهید سلیمانی خودش می‌بالید که فرزندان چنین استانی است، این استان بخود می‌بالد به چنین فرزندی که تحویل اسلام داده است.

وحیدی بیان کرد: اگر کسی می‌تواند مثل شهید سلیمانی باشد که دنیا را تکان دهد چرا نشد این بار انقلاب باید به مقصد برسد و ما مسئول هستیم باید بدانیم چه دین بزرگی داریم.

او گفت: روز اول که رای اعتماد دادند ، نمایندگان استان کرمان گفتند ما از آقای زینی وند راضی هستیم و امیدواریم ادامه دهند و تشکر می‌کنیم که توانستد اعتماد مسئولین را جلب کنند و الان مسئولیت ایشان بیشتر شده است.

وحیدی با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم مسئولیت ما بیشتر است و رئیس جمهوری می‌گویند نظر ما شایسته سالاری است افزود: ما می‌توانیم کشور را بدون نیاز به هیچ عنصر خارجی بسازیم.

او بیان کرد: دولت سیزدهم هیچ چیز را وابسته به مذاکرات نمی‌داند و بدانند ما بودجه کشور را با تحریم‌ها بستیم، خودشان ضرر می‌کنند.

وحیدی گفت: اندکی در مقابل دشمن کوتاه نمی‌آیم آن‌ها اسطوره مقاومت ما را شهید کردند اگر شهید سلیمانی نبود خودشان بدبخت بوند و داعش ساخته خودشان آمریکا را چکار‌ می‌کرد.

وزیر کشور در ادامه گفت: این فرصت را دولت سیزدهم داده است که آمدند پای میز مذاکرات و تعهدات را انجام دادند و اگرنه ما کار خود را انجام می‌دهیم.

او بیان کرد: ما قدرت فرهنگی هستیم و با گذار از این گردنه با تلاش قدرت اقتصادی می‌شویم.

وحیدی با اعلام اینکه شهید سلیمانی رفت سوریه جایی که مسولین آن فکر نمی‌کردند تا کی باشند ورق برگشت ، شهید سلیمانی مرد آن صحنه بود و ما باید شهید سلیمانی این صحنه باشیم بیان کرد: باید با روحیه جهادی، انقلابی و اعتماد بنفس کار را جلو ببریم و مدیران و مسولین باید با قدرت کارها را جلو ببرند.

وحیدی گفت: ضمن تشکر از همه مسئولین که در جلوگیری از شیوع کرونا کمک کردند گفت: طرح شهید سلیمانی واقعا طرح بزرگی است باید ادامه بدهیم و نظارت بر رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی ادامه پیدا کند.

او با اشاره به تنظیم بازار و کنترل بازار افزود: نباید اجازه دهیم دلالی‌ها بر بازار باعث شود مردم ما ضرر کنند و بخش زیادی از مشکلات گران فروشی است.

وحیدی بیان کرد: تامین مسکن و کسب و کار‌های وابسته به مسکن مهم است و سهمیه استان‌ها براساس تقاضا باید باشد.

او گفت: اشتغال از نظر من مهمترین مسئله است، چون دغدغه‌های معیشتی و اجتمایی از بین می‌رود.

وحیدی با اعلام اینکه وزارت جهادکشاورزی اختیارات را به استاندار‌ها داده است تا طرح الگوی کشت در استان‌ها اجرا شود و اشتغال و تولید با الگوی کشت درست انجام می‌شود که این مساله موجب جهش در کشاورزی می شود.

او افزود:در بحث مدیریت بحران شواری مدیریت بحران باید فعال شود، چون  استان کرمان از بحران‌ها ضربه خورده است.

وحیدی با اشاره به حضور اتباع بیگانه در کرمان بیان کرد: این اتباع عزیز دارند واکسینه می شوند، درست است هرینه‌های دارند و کمک می‌شود.

او گفت: استان کرمان سرمایه گذارهای زیادی دارد که باید آن‌ها را در استان جذب کرد.

زینی وند استاندار کرمان در ادامه این جلسه گفت: من از وابستگی به جنا‌ح خاصی بیرون هستم و خود را جوان مکتب شهید سلیمانی می دانم.

زینی وند گفت: من با حضور و استفاده از جوانان امیداورم بتوانم استان را در شان خودش قرار دهیم ، امروز یک جوان را به نام رحمان جلالی که خود کشفش کردم و کسی معرفی نکرده بود ، وقتی مشورت کردم همه قبول کردند به عنوان سرپرست معاون سیاسی اجتماعی انتخاب کردم.

او در ادامه افزود:  به دلیل استعفای فرماندار رفسنجان ، پورمحمدی به عنوان فرماندار رفسنجان انتخاب شد.

خبر در حال تکمیل....