کاهش ۴۰ درصدی تولید سبزی و صیفی در خوزستان

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، تورج نوروزی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی خوزستان گفت: کشاورزان حمیدیه در خاک حاصل خیز این شهرستان، بیش از ۱۰ نوع سبزی خورشتی و خوردنی را در فصل‌های کاشت و برداشت محصول، تولید و روانه بازار می‌کنند.

او افزود: در هرهکتار از مزارع سبزی منطقه گمبوعه در شهرستان حمیدیه، ۲۵ تا ۳۰ تن انواع سبزی و صیفی برداشت می‌شود  که نعناع و شوید تولید شده در این منطقه علاوه بر مصرف خوراکی، به عنوان گیاهان دارویی نیز روانه بازار می‌شود.

نورورزی استان خوزستان  را به دلیل نداشتن فصل یخبندان و برخورداری از شرایط آب و هوایی و نور مناسب در تمام طول سال، مستعد کشت انواع سبزی و صیفی جات  دانست و اظهار داشت: سالانه ۳۲ نوع سبزی و صیفی، در حدود ۹۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان، کشت می‌شود که امسال با توجه به شرایط خشکسالی شدید، سطح تولید سبزی و صیفی در استان، ۳۵ تا ۴۰ درصد کاهش داشته است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی خوزستان با بیان اینکه  خوزستان، با تولید حدود ۳ میلیون تن انواع سبزی و صیفی جات، رتبه نخست تولید این محصولات را در کشور، به خود اختصاص داده است، تصریح کرد: سالانه ۷۰ هزار تن از محصول سبزی و صیفی استان خوزستان، به خارج از کشور صادر می‌شود.

انتهای پیام/ی