فعالیت ۱۳۳ اقامتگاه بومگردی در خراسان رضوی

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، یوسف بیدخوری معاون اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی گفت: همچنین تاکنون موافقت اولیه رسمی برای تاسیس ۱۸۵ واحد اقامتگاه بومگردی دیگر در خراسان رضوی صادر شده است.

وی گفت: درخواست تاسیس ۱۲ واحد بومگردی دیگر نیز مشمول تشکیل پرونده شده تا به زودی در کمیته برنامه‌ریزی گردشگری استان طرح و برای واحد‌های برخوردار از شرایط لازم و قانونی موافقیت اولیه صادر شود.


بیشتر بخوانید


معاون اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی گفت: شهرستان گناباد با ۱۵ واحد، شهرستان‌های کلات و بینالود هر یک با ۱۴ واحد و نیشابور با ۱۳ واحد به ترتیب دارای بیشترین تعداد اقامتگاه بومگردی در این استان هستند.

وی گفت: تا قبل از شیوع کرونا بومگردی و اقامتگاه‌های بومی در خراسان رضوی مورد استقبال گردشگران خارجی قرار داشتند و به خصوص در شهر‌هایی مانند گناباد، تربت‌جام و خواف شاهد استقبال بیشتر گردشگران خارجی از این واحد‌ها بودیم.

بیدخوری گفت: این استان بخاطر گستردگی و تنوع جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی، طبیعی و گردشگری این خطه از ظرفیت بسیار برای توسعه بومگردی و ایجاد واحد‌های اقامتی برخوردار است.


انتهای پیام//م. ج