آغاز سومین مرحله برداشت کاسنی در مرودشت

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز،کاووس همتی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت با بیان اینکه کشت این گیاه سه سال پیش انجام شده است، اظهار کرد: برداشت کاسنی هر ساله، طی سه مرحله و در ماه‌های خرداد، شهریور و آذر ماه انجام می‌شود.

معاون سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با اشاره به اینکه با احتساب سه مرحله برداشت، بالغ بر ۲۰ تن کاسنی‌تر تولید و به بازار عرضه شده است، افزود: محصول تولیدی به شهرستان‌های شیراز، برازجان، میمند و اصفهان ارسال می‌شود.

او بیان کرد: در مرحله اول برگ و شاخسار، مرحله دوم علاوه بر برگ و شاخسار، بذر گیاه و در مرحله آخرنیز باقیمانده گیاه و میزان کمی نیز بذر برداشت می‌شود.

این مقام مسئول با اذعان به اینکه گیاه مزبور نسبت به شوری و کم آبی مقاوم است، ابراز کرد: این گیاه می‌تواند جایگزین مناسبی در الگوی کشت جدید در منطقه برای محصولات پر آب باشد.

همتی با بیان اینکه هزینه کاشت این گیاه پایین است و از بازار مصرف مناسبی هم برخوردار است، اضافه کرد: کاشت این گیاه، سود آور و دارای توجیه اقتصادی است و کشت آن در اراضی درجه دو که از حاصلخیری کمتری برخوردار هستند، توصیه می‌شود.

انتهای پیام/