امسال چهار نمایشگاه تخصصی در کردستان برپا می شود

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، علیرضا فروتن مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی کردستان اظهار داشت: براساس برنامه‌ریزی انجام شده از اول دی ماه تا پایان سال نمایشگاه‌های لوازم خانگی، صنایع ساختمان، گل و گیاه و مبلمان در مرکز استان برپا می‌شود.

فروتن اضافه کرد: در صورت مهیا بودن شرایط؛ امکان برپایی نمایشگاه‌های دیگر به ویژه نمایشگاه عرضه محصولات غذایی، آجیل و شیرینی در آستانه تعطیلات نوروز هم در استان فراهم شده است.

او افزود: با برپایی هر نمایشگاهی افرادی از سایر نقاط کشور به استان می‌آیند که این موضوع باعث رونق و تحرک اقتصادی در سایر بخش‌ها مانند هتل ها، مسافرخانه‌ها و رستوران ها، غذاخوری‌ها و سیستم حمل و نقل خواهد شد.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی کردستان یادآور شد: امیدواریم پروژه نمایشگاه‌های بین المللی استان که چندین سال است اجرای آن توسط اتاق بازرگانی آغاز شده تکمیل شود تا بتوانیم از هیات‌های تجاری خارجی و شرکت‌های تولیدی دیگر کشور‌ها هم دعوت کنیم.

انتهای پیام/م