آغاز طرح بازرسی ویژه شب یلدا در مازندران

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از ساری،یدالله ملکی مدیرکل تعزیرات حکومتی مازندران از آغاز طرح ویژه شب یلدا در مازندران خبرداد و گفت: با توجه به در پیش رو بودن ایام پایانی فصل پاییز و نزدیک شدن به شب یلدا و جلوگیری از افزایش بی رویه قیمت‌ها طرح ویژه شب یلدا با هدف برخورد با متخلفین اجرا می‌شود.

او گفت:با توجه به افزایش تقاضا برای خرید میوه، آجیل و شیرینی از سوی مصرف کنندگان این طرح با همکاری سازمان صمت، اتاق اصناف، مرکز بهداشت و سایر دستگاه‌های نظارتی با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی اجرا می‌شود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی مازندران گفت: این طرح از ۲۰ آذر آغاز شده و بمدت ۱۰ ادامه دارد.

ملکی گفت:روسای شعب به همراه بازرسین مربوطه از میادین میوه وتره بار، مراکز خرید، واحد‌های عرضه کننده آجیل و شیرینی بازرسی می‌کنند و متخلفین در صورت اثبات تخلف به حداکثرمجازات نقدی و دیگر مجازات‌های مقرر در قانون محکوم خواهند شد.

انتهای پیام/س