پیش بینی برداشت ۱۷۰۰ تن محصول شلغم از مزارع سپیدان

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، نصیری مدیر جهاد کشاورزی سپیدان از برداشت شلغم از زمین‌های کشاورزی این شهرستان خبر داد و گفت: کشاورزان سپیدانی امسال ۵۰ هکتار از اراضی زراعی خود را به کشت شلغم اختصاص دادند.

او افزود: متوسط برداشت شلغم در سپیدان ۳۵ تن در هکتار است و پیش بینی می‌شود امسال هزار و ۷۰۰ تن محصول شلغم از مزارع این شهرستان برداشت و روانه بازار مصرف شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سپیدان گفت: در کشت محصول شلغم از ارقام محلی استفاده شده که علاوه بر سازگاری با شرایط آب و هوایی منطقه، از عملکرد مطلوب، کیفیت پخت، بافت ترد و بازار پسندی رضایت بخشی نیز برخوردارند.

نصیری گفت: برای کاهش مصرف آب ۳۰ درصد از مزارع شلغم سپیدان با روش نواری آبیاری می‌شود.

او با بیان اینکه شلغم یکی از سبزیجات مفید و پر خاصیتی است که به عنوان آنتی بیوتیک کاربرد دارد افزود: این میوه سرشار از آنتی اُکسیدان است و عفونت‌های ناشی از سرماخوردگی را درمان می‌کند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سپیدان گفت: محصول شلغم سپیدان به مقصد میادین میوه و تره بار شیراز و سایرشهرستان‌های استان فارس و استان‌های همجوار ارسال می‌شود.

انتهای پیام/