میزان قند در شیرینی سنتی کرمانشاه بررسی می‌شود

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، مستوفی مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو گفت : نمونه برداری از محصولاتی مانند نان برنجی، نان خرمایی و کاک صورت می‌گیرد تا میزان قند در این محصولات کنترل گردد.

او گفت : این برنامه توسط کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی درحال انجام است و نمونه‌ها برای تعیین میزان فاکتور‌های مورد نظر به آزمایشگاه این معاونت تحویل داده می‌شود.

مستوفی افزود : کلیه کارگاه‌های تولید شیرینی سنتی کرمانشاه (نان برنجی نان خرمایی و کاک) ملزم به تکمیل فرم ارزیابی برنامه‌های پیش نیازی prps می‌باشند.

او افزود : پی آر پی اس (prps) روش و یا فرآیندی است که در جهت کنترل ایمنی موادغذایی در مقابل خطراتی از قبیل خطرات بیولوژیکی، شیمیایی، فیزیکی به کاربرده می‌شود و کنترل آن میتواند خطرات تهدید کننده موادغذایی را کاهش، پیشگیری و یا حذف کند .

انتهای پیام/د