مسمومیت یک خانواده ۵ نفره با گاز CO در شهر بلورد

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، نبی الله حیدر پور مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی سیرجان  گفت: امروز ۲۵ آذر ماه ۱۴۰۰ مسمومیت یک خانواده پنج نفره با گاز CO در شهر بلورد گزارش شد.

او بیان کرد: پس از اعلام به مرکز ارتباطات کارکنان اورژانس بلورد و نجف شهر به سرعت به محل اعزام شدند و ضمن ارائه خدمات درمانی اولیه، نسبت به انتقال آن‌ها به مرکز درمانی اقدام کردند.

 حیدر پور با اشاره به آمارمسمومیت با گاز مونوکسید کربن بیان کرد: تاکنون در شهرستان سیرجان از ابتدای مهر ماه، ۲۱ نفر دچار این مسمومیت شده اند که از این تعداد ۱۵ نفر بزرگسال و تعداد ۶ نفر کودک بودند که خوشبختانه تا کنون فوتی در اثر این مسمومیت نداشتیم.

او افزود: از این تعداد ۲۱ نفر دچار مسمومیت با درجات مختلف اختلال هوشیاری شدند که برخی به صورت سرپایی درمان شده و برخی دیگر در مراکز درمانی بستری شده اند.

 حیدر پور خروج لوله و اتصالات وسایل گرمایشی، استفاده از گازپیک نیک و خوراک پزی برای تولید گرما به‌ویژه درفضا‌های بسته و چادر مسافرتی و استفاده از زغال چوب به‌ویژه در روستاها، برای تولید گرما را بیشترین علل مسمومیت در شهرستان دانست.

انتهای پیام/ی