نشست گروه ۱+۴ و آمریکا پيش از جلسه کمیسیون مشترک برجام

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، کشور‌های عضو گروه ۱+۴ و آمریکا (بدون حضور ایران) ظهر امروز جمعه در آستانه برگزاری نشست کمیسیون مشترک برجام در وین تشکیل جلسه دادند.

میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در نشست وین در توئیتی در این باره نوشت: شرکت‌کنندگان برجام (بدون حضور ایران) جلسه هماهنگی برای بررسی نتایج بدست آمده در دور هفتم مذاکرات وین برگزار کردند.

او افزود: بعد از این نشست غیررسمی، جلسه رسمی کمیسیون مشترک برگزار می‌شود.

کمیسیون مشترک برجام امروز جمعه قرار است ساعت ۱۴ به وقت محلی (۱۶:۳۰ به وقت ایران) در وین برگزار شود.

ساعاتی پیش علی باقری، مذاکره کننده ارشد ایران در مذاکرات وین در توئیتر خود نوشت: پس از رایزنی‌ها با دیگر هیات‌ها، بعد از ظهر روز گذشته من و انریکه مورا برای ارزیابی وضعیت و بحث درباره مسیر پیش رو دیدار کردیم.

باقری در ادامه گفت: این هفته پیشرفت خوبی داشتیم. امروز (جمعه) کمیسیون مشترک خواهیم داشت و بعد از یک وقفه چند روزه، مذاکرات را ادامه خواهیم داد.

دور جدید مذاکرات احیای برجام پس از وقفه‌ای چند ماهه در وین، پایتخت اتریش در حال انجام است و تیم مذاکره‌ کننده ایران به ریاست «علی باقری کنی» معاون سیاسی وزیر خارجه کشورمان همچنان در وین به سر می‌برند.

انتهای پیام/