۳۵ درصد قارچ مصرفی یزدی‌ها در واحد‌های خانگی تولید می‌شود

ببه گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، اکبر شیخ علیشاهی، مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی یزد گفت: در استان یزد ۲۵ واحد قارچ خانگی وجود دارد که با ظرفیت تولید ۴۰۰ تن در سال حدود ۳۵ درصد از نیاز مصرف کنندگان یزدی را برطرف می‌سازد.

شیخ علیشاهی افزود: ۳۱ واحد تولیدی صنعتی و خانگی با ظرفیت تولید حدود ۸۵۰ تن قارچ در سال در استان یزد مشغول به فعالیت هستند.

او ادامه داد: از این تعداد ۶ واحد صنعتی، با ظرفیت حدود ۴۵۰ تن قارچ در استان، در چرخه‌ی تولید حضور دارند.

او بیان کرد: استان یزد به دلیل کاهش تولید در فصل تابستان به علت بالا بودن هزینه‌های تولیدی.نبود فراوری، نداشتن مهارت لازم تولید کنندگان و نبود بسته بندی و برند به طور نسبی در تولید این گیاه موفق بوده است.

شیخ علیشاهی گفت: قارچ خوراکی مصرفی در استان علاوه بر تولید داخل، از سایر استان‌ها نیز تامین می‌شود.

انتهای پیام/ع