طالبان از تلاش نمایندگان آمریکا برای رهایی پول‌های افغانستان تقدیر کرد

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، عبدالقهار بلخی، سخنگوی وزارت خارجه افغانستان در صفحه توئیترش نوشته ما از 48 عضو کنگره ایالات متحده سپاسگزاریم که در نامه سرگشاده‌ای از رئیس جمهور جو بایدن خواستند تحریم ها را بر افغانستان لغو کند".

او گفته مسدود شدن ذخایر ارزی افغانستان و سیستم بانکی بانک مرکزی افغانستان باعث یک فاجعه انسانی می شود.

با تسلط طالبان بر افغانستان، آمریکا در اولین اقدام  پول‌های افغانستان را که در بانک‌های این کشور و سایر مؤسسات و بانک‌های بین‌المللی مثل بانک‌های سوئیس بود را مسدود یا بلوکه کرد.

بر اساس آمار بانک مرکزی افغانستان، از9 میلیارد و 694 میلیون دالر ذخایر ارزی افغانستان که شامل پول نقد، طلا و اوراق بهادار و قرضه می‌شود، هفت میلیارد دالر آن در بانک فدرال آمریکا در نیویورک و متباقی آن در سایر بانک‌ها و مؤسسات مالی جهان مثل بانک‌های سوئیس نگهداری می‌شود.

انتهای پیام/ر