افزایش ۱۷ درصدی جوجه ریزی در مرغداری‌های خراسان شمالی

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، علیرضا صادق مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: با هشت میلیون قطعه جوجه‌ریزی در ۹ ماه امسال درمقایسه با مدت مشابه پارسال ۱۷ درصد افزایش یافت.

صادق گفت: همچنین در این مدت دو هزار و ۲۰۰ تن مرغ در کشتارگاه‌های استان کشتار و ۱۲ هزار تن گوشت سفید تولیدشد.

او  گفت:تولید گوشت مرغ را با احتساب مرغ بومی و سایر ماکیان ۲۱ هزار تن است.

 مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: سالانه در خراسان شمالی ۲۹ هزار تن گوشت مرغ به مصرف می‌رسد که حدود ۸ هزار تن از استان‌های همجوار تامین می‌شود.

سرانه مصرف گوشت مرغ در خراسان شمالی ۳۱ کیلوگرم است که در ۲ سال اخیر پنج کیلوگرم افزایش یافته است.

۹۲ واحد فعال مرغ داری در استان وجود دارد.

انتهای پیام/د