صدور ۱۴۷۰ فقره مجوز مشاغل خانگی بصورت الکترونیکی در استان کرمانشاه

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، حسن عزیزی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گفت : در امسال تاکنون برای ۲۹۸ طرح اشتغالزا در زمینه صنعت، معدن و گردشگری، کشاورزی و دامپروری ۸ میلیارد و ۵۷۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده است.

او گفت : با ایجاد این طرح‌ها برای ۳۲۱ نفر شغل ایجاد شده است.

او میزان تسهیلات اختصاص یافته به بخش مشاغل خانگی استان در امسال را ۵۴ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: این میزان تسهیلات نسبت به پارسال که ۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بود، حدود ۷ برابر رشد داشته است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با بیان اینکه تسهیلات مشاغل خانگی به دو صورت مستقل و پشتیبان (گروهی) پرداخت می‌شود، افزود: در طرح‌های مستقل برای هر مجوز حداکثر ۲۰۰ میلیون تومان و برای طرح‌های گروهی هم (حداکثر ۱۰ نفر باهم) ۲ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت میشود.

عزیزی گفت: متقاضیان تسهیلات مشاغل خانگی باید درخواست خود را در سامانه مشاغل خانگی ثبت و تمام مراحل را از طریق این سایت پیگیری کنند .

انتهای پیام/د