راه اندازی سامانه جامع مانیتورینگ در شرکت توزیع برق گیلان

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، محمد اسماعیل هنرمند، مدیر عامل شرکت توزیع برق گیلان گفت: با اجرای سامانه خودکار کلید زنی یا سامانه اسکادا، امکان ارسال فرمان قطع و وصل از مرکز دیسپاچینگ امکان پذیر است و دیگر به اعزام گروه‌های عملیاتی به محل حادثه نیاز نیست، بنابراین در وقت و هزینه صرفه جویی خواهد شد.

او با بیان اینکه بیش از ۸۰ درصد خاموشی‌های شبکه برق ناشی از بروز خطا در شبکه‌های توزیع است، افزود: استفاده از اتوماسیون توزیع و افزایش کاربری این ظرفیت در شبکه‌های توزیع، از بروز خاموشی‌های طولانی برای پیدا کردن محل عیب و ایزوله کردن آن جلوگیری شده و خاموشی‌ها به حداقل می‌رسد.

مدیر عامل شرکت توزیع برق گیلان تصریح کرد: با برنامه ریزی انجام شده، تا پایان سال ۱۴۰۰، سامانه اتوماسیون کنترل کلید‌های قطع و وصل برای مناطق حساس شبکه در ۱۳۵ نقطه نصب و راه اندازی خواهد شد.

 

انتهای پیام/م.‌ی