انار ارسنجان گواهی سلامت "ICM" گرفت

 باشگاه خبرنگاران جوان شیراز - سید ناصر خرمی با بیان اینکه تولید محصولات گواهی شده و ارگانیک از اولویت‌های بخش کشاورزی است، گفت: گواهی نامه مذکور بر اساس «بند ج ماده ۳۱ بخش کشاورزی قانون برنامه ششم توسعه مطابق دستورالعمل اجرایی مدیریت تلفیقی محصولات کشاورزی» صادر شده است.

او با تاکید بر لزوم ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تجاری سازی محصول انار در ارسنجان گفت: پس از بررسی‌های آزمایشگاهی و تایید عدم وجود نیترات، سموم و فلزات سنگین در انار، گواهی تولید محصول سالم از سوی انجمن صنفی کلینیک‌های گیاهپزشکی استان فارس برای این محصول صادر شد.

حسینی خرمی سطح باغ‌های انار در این شهرستان را ۱۵۵۰هکتار اعلام کرد و گفت: میوه انار دارای خواص غذایی و دارویی متعدد است که علاوه بر تازه خوری، در تولید رب انار، آب انار، روغن هسته انار، دارو‌های تقویتی و طبی و در صنایع آرایشی و بهداشتی استفاده می‌شود و تولید محصول سالم می‌تواند در ارتقاء سلامت جامعه و توسعه پایدار کشاورزی موثر باشد.

انتهای پیام/