دستگیری ۹۷ متجاوز به میراث‌فرهنگی گلستان

باشگاه خبرنگاران جوان گرگان - رحمان فرمانی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان گفت: از ابتدای سال تاکنون ۹۷ نفر به جرم‌های حفاری غیرمجاز، خریدوفروش و استفاده از فلزیاب، تخریب و ساخت‌وساز غیرمجاز دستگیر و برای تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شده اند.

او گفت: طی این بازه زمانی باهمکاری نیروی انتظامی ۷ دستگاه فلزیاب و ۱۱ دستگاه در ارتباط با خریدوفروش فلزیاب در سطح استان کشف و ضبط شده است.

فرمانی گفت: نیرو‌های یگان حفاظت با همکاری دوستداران میراث‌فرهنگی و در عملیات‌های مجزا ۲۳ مورد حفاری غیرمجاز در مناطق ثبتی و غیر ثبتی و همچنین ۲۵ قلم شی تاریخی را در ۹ ماه گذشته کشف کردند.

او گفت: از همه مردم استان درخواست داریم در صورت مشاهده هرگونه تخلف در حوزه میراث فرهنگی مراتب را با شماره تماس ۳۲۲۴۱۵۵۷-۰۱۷ در میان بگذارند.

انتهای پیام/ق