تولید سالیانه ۱۰۰ تن گوشت بلدرچین در بیضا

باشگاه خبرنگاران جوان شیراز - امیریان با اشاره به اینکه سه واحد پرورش بلدرچین در بیضا با ظرفیت سالانه ۱۳۰ هزار قطعه در هر واحد فعالیت می‌کنند، گفت: این واحد‌ها عمدتاً شامل سالن پرنده مادر، سالن پرورش بلدرچین گوشتی و بخش جوجه کشی هستند.

به گفته او؛ سالانه ۱۰۰ تن گوشت بلدرچین بسته بندی شده تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

امیریان با بیان اینکه عرضه بلدرچین در سن کم برای مصرف گوشت، یکی از مزایای پرورش این پرنده است، گفت: دوره کوتاه پرورش، ضریب تبدیل غذایی مطلوب، نیاز به فضای پرورشی کم و نیز مقاومت نسبت به بیماری از مزایای پرورش بلدرچین است.

او گفت: مشکلات این واحد‌ها عدم داشتن سهمیه نهاده دولتی و اعطای تسهیلات کم بهره برای توسعه فعالیت خود است.

انتهای پیام/