سربازی که ۳۰ سال پس از جنگ جهانی همچنان در پست‌ خود نگهبانی می‌داد! + تصاویر

جنگ جهانی دوم

باشگاه خبرنگاران جوان ـ پس از نزدیک به ۳۰ سال در روز ۲۴ ژانویه ۱۹۷۲ (دوشنبه ۴ بهمن ۱۳۵۰)، شوییچی یوکویی سرجوخه ارتش پادشاهی ژاپن در جنگل‌های گوام پیدا شد و خبر پایان جنگ جهانی را شنید! او یکی از آخرین سربازان ژاپنی بود که از پایان جنگ خبر نداشتند و همچنان در پست خود باقی‌مانده بودند. چند شکارچی محلی یوکویی را در ۲۴ ژانویه ۱۹۷۲ یعنی پس از ۲۸ سال از گذشت کنترل آمریکا بر جزایر گوام در سن ۵۶ سالگی در جنگل پیدا کردند.

در بازگشت به ژاپن او با او مانند یک قهرمان ملی برخورد شد، اما او گفت: «با خجالت بسیار برگشتم. من شرمنده‌ام که زنده به وطن برگشتم.» این سخن او در ژاپن و حتی در دنیا بسیار معروف شد.

سربازی که ۳۰ سال پس از جنگ جهانی همچنان در پست‌اش نگهبانی می‌داد! + تصاویر

سربازی که ۳۰ سال پس از جنگ جهانی همچنان در پست‌اش نگهبانی می‌داد! + تصاویر

یوکویی در ۲۲ سپتامبر ۱۹۹۷ بر اثر سکته قلبی در سن ۸۲ سالگی درگذشت و در قبرستان ناگویا به خاک سپرده شد. بر آرامگاهش، سنگ قبری را گذاشتند که مادرش در سال ۱۹۵۵ پس از اعلام رسمی مرگ او کار گذاشته بود.

سربازی که ۳۰ سال پس از جنگ جهانی همچنان در پست‌اش نگهبانی می‌داد! + تصاویر

سنگری که شوییچی یوکویی ۲۸ سال در آن نگهبانی داد

منبع: همشهری آنلاین

انتهای پیام/