شناور‌های ایرانی جان ۱۷ خدمه شناور پانامایی را نجات دادند

باشگاه خبرنگاران جوان - نادر پسنده گفت: ۱۷ نفر از خدمه شناور دچار سانحه با ملیت‌های مختلف از خطر احتمالی سرایت حریق به محموله خطرناک کشتی، نجات داده شده و به بندر دیر منتقل شدند.

به گفته مدیرکل ایمنی و حفاظت دریایی سازمان بنادر و دریانوردی کشتی تانکر گلدن تری (Golden Tree) تحت پرچم کشور پاناما و مالکیت کشور چین، بعد از ظهر ۱۶ بهمن ماه ۱۴۰۰ در ۳۰ مایلی جنوب بندر دیر دچار آتش‌سوزی در موتورخانه شد.

دیروز در ۳۰ مایلی جنوب بندر دیر دچار آتش‌سوزی در موتورخانه شد و ضمن اعلام اضطرار از نزدیک‌ترین مرکز هماهنگی نجات دریایی، درخواست کمک کرد.

 هم اکنون شناورهای جستجو و نجات و شناورهای آتشخوار دریایی سازمان بنادر و دریانوردی در منطقه حاضر هستند و طبق گزارشات دریافت شده از فرمانده شناور مضطر، حریق به صورت کامل اطفا و کنترل شده است.  

انتهای پیام/