کار خیر مهاجم مراکشی برای خانواده رایان

باشگاه خبرنگاران جوان -  عبدالرزاق حمدالله، مهاجم مراکشی تیم فوتبال الاتحاد عربستان برای خانواده رایان که پسرشان در چاه بود، خانه‌ای تهیه کرد.

حمدالله  گفت: به خانواده رایان صمیمانه تسلیت می‌گویم و از خداوند متعال برای آن‌ها صبر مسئلت می‌کنم. مهاجم مراکشی تاکید کرد که خرید خانه کمک ساده‌ای از سوی او به خانواده و برادرانش است، چرا که تمام دنیا در روز‌های گذشته دوران سختی را به دلیل انتظار برای خروج رایان از چاه سپری کرده اند، اما تقدیر خدا این است که روح او باشد.  

رایان، نام پسربچه ۵ ساله مراکشی است که این روز‌ها توجه بسیاری از رسانه‌های بزرگ دنیا را جلب کرده است. او بعدازظهر سه‌شنبه هفته گذشته در یکی از روستا‌های مراکش، ناگهان به داخل چاهی عمیق سقوط کرد. از همان زمان  عملیات نجات او آغاز شد، اما خاک سست محل حادثه از یک سو و باریک بودن چاه از سوی دیگر مانع از آن می‌شد که امدادگران بتوانند وارد چاه شده و پسربچه را نجات دهند. با این حال وقتی آن‌ها با استفاده از طناب دوربینی را به اعماق چاه فرستادند به تصاویری دست یافتند که نشان می‌داد رایان به عمق ۳۲ متری چاه سقوط کرده و زنده است.

آن‌ها رایان را زنده از چاه بیرون آوردند، اما پس از چند دقیقه او درگذشت.

انتهای پیام/