تهیه‌کننده موقعیت مهدی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
حجازی‌فر جانانه پای ساخته شدن موقعیت مهدی ایستاد؛ درست مثل آقا مهدی باکری!

باشگاه خبرنگاران جوان - حبیب‌الله والی‌نژاد تهیه‌کننده فیلم سینمایی «موقعیت مهدی» گفت: حدود دو سال هادی حجازی فر با تمام وجود پای این پروژه ایستاد تا به ثمر برسد؛ در واقع حجازی فر مثل آقا مهدی باکری جانانه پای کار ایستادند.

فیلم سینمایی «موقعیت مهدی» که با ۱۴ نامزدی رکورددار جشنواره فجر چهلم است؛ بیشتر در تهران و آبادان تصویربرداری شده است. به گفته تهیه کننده این اثر سینمایی، برای ساخت این فیلم هیچ کس خودش را ندید و همه با دلشان کار کرده اند.

در فیلم سینمایی «موقعیت مهدی» به زندگی مهدی باکری و حمید باکری پرداخته شده است. امری که به زعم والی‌نژاد نقطه قوت این فیلم است و حجازی فر با طراحی خوب قصه، توانسته برش‌هایی از زندگی شهیدان باکری را نمایان کند.

والی نژاد تأکید می‌کند، اگر برای ساخت هر فیلم دفاع مقدسی تحقیق و پژوهش شود، مردم دوست دارند آن را ببینند.

این سینماگر پیش از این، تهیه و تولید مستند‌های بسیاری در حوزه دفاع مقدس را در کارنامه داشته است. تهیه‌کنندگی مستند‌های «پایان انتظار»، «آخرین روز‌های زمستان»، «سردار خیبر»، «سردار عشق»، «نیمه پنهان ماه» و فیلم‌های سینمایی «ایستاده در غبار»، «بادیگارد»، «لباس شخصی» و «خروج» بخشی از کارنامه هنری والی نژاد است.

والی‌نژاد سیمرغ بلورین بهترین فیلم جشنواره فجر را برای «ایستاده در غبار» و جایزه ویژه هیئت داوران سیزدهمین جشنواره فیلم «مقاومت» را برای «آخرین روز‌های زمستان» دریافت کرده است.

انتهای پیام/