توطئه آمریکا برای حمله به زندان‌های عراق و فراری دادن عناصر داعش

باشگاه خبرنگاران جوان - عارف الحمامی، نماینده ائتلاف دولت قانون در پارلمان عراق روز شنبه از یک طرح بین‌المللی خطرناک به رهبری ایالات متحده آمریکا برای حمله به زندان‌های عراق و فراری دادن سرکرده‌های تروریست‌های داعش خبر داد.

به گزارش خبرگزاری المعلومه عراق، عارف الحمامی گفت: «تلاش برای حمله به زندان‌های عراق به‌ویژه زندان‌های استان الانبار و قاچاق و فراری دادن سرکرده‌های تروریست‌های داعش در چارچوب یک طرح بین‌المللی بزرگ به رهبری آمریکا و اجرای احزاب سیاسی داخلی انجام می‌شود.»

نماینده ائتلاف دولت قانون در مصاحبه با المعلومه افزود: «آمریکا و متحدانش در داخل تلاش می‌کنند تا با افشاگری‌های گروه‌های تروریستی، امنیت داخلی را برانگیخته و نیرو‌های امنیتی را سردرگم کنند و با این افشاگری‌ها، نیروهای الحشدالشعبی (سازمان بسیج مردمی) را مشغول و سعی کنند آن‌ها را به سمت نبرد‌ها و بخش‌های خارجی سوق دهند که به امنیت داخلی کمتر کشور توجه کنند.»

نماینده ائتلاف دولت قانون تصریح کرد: «الحشدالشعبی و دستگاه‌های امنیتی در مقابل همه این نقشه‌های شوم ایستادگی می‌کنند و برای برقراری امنیت در داخل کشور و مرز‌های آن تلاش می‌کنند تا از هرگونه نفوذ تروریست‌ها یا تلاش برای فرار رهبران داعش از  به طور کلی زندان‌های عراق و زندان‌های الرمادی به طور خاص، جلوگیری کنند.»

انتهای پیام/