ثبت ملی دلمه‌برگ‌مو و شکرلمه در گستره استان‌های مختلف کشور

باشگاه خبرنگاران جوان تبریز -آقای پورعلی گفت: با توجه به غنای فرهنگی و تاریخی مواریث آذربایجان، از جمله قدمت دیرینه غذا‌های سنتی و شیوه خاص پخت آن‌ها، ثبت ملی غذا‌های این خطه همواره مورد توجه بوده، به طوری که بسیاری از غذا‌های این منطقه در گستره ملی مورد طبخ قرار می‌گیرد.

ثبت ملی غذای دلمه و شکرلمه محدود به یک استان نیست و گستره‌ای از استان‌های مختلف کشور را در بر می‌گیرد و بی‌شک استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان و همدان نیز در این گستره قرار دارند.

لازم به ذکر است ثبت این دو غذا در شورای ملی ثبت میراث فرهنگی ناملموس در گستره‌ای از استان‌های مختلف کشور از جمله آذربایجان شرقی صورت پذیرفته است.

انتهای پیام/ک