
باشگاه خبرنگاران جوان - علی باقری صبح امروز در صفحه خود در فضای مجازی نوشت: هر قدر هم که به خط پایان نزدیک باشیم، الزاما تضمینی برای عبور از آن وجود ندارد.
به گفته او، این کار مستلزم هوشیاری، ثبات قدم قویتر، خلاقیت بیشتر و رویکردی متوازن برای برداشتن گام پایانی است. برای اتمام کار، تصمیمهای مشخصی وجود دارد که طرفهای غربی باید بگیرند.
دور هشتم مذاکرات وین به منظور رفع تحریمهای آمریکا علیه ایران از روز سهشنبه ۱۹ بهمن با حضور هیأتهای ایران و گروه ۱+۴ (فرانسه، انگلیس، روسیه، چین و آلمان) در پایتخت اتریش از سر گرفته شد.
آقای باقری دیشب در چارچوب ترددهای معمول در جریان گفتوگوها، در سفری کوتاه راهی تهران شد ولی هیأت کارشناسی ایران در وین حضور دارند و به رایزنیها ادامه میدهند.
حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز روز چهارشنبه در نشست خبری مشترک با همتای عمانی با بیان اینکه موضوعات اندک، ولی بسیار مهم در مذاکرات وین باقی مانده، تصریح کرد: تحت هیچ شرایطی در مذاکرات از خطوط قرمز خود عبور نخواهیم کرد.
انتهای پیام/