ایجاد ایستگاه‌های آب شرب با معماری سنتی در میبد

باشگاه خبرنگاران جوان یزد - سید جمال سجادی پور گفت: ایجاد ایستگاه‌های آب در محلات شهرستان میبد یکی از پروژه‌های ارزشمند است و رفع مشکل دغدغه شهروندان در تأمین آب شرب و ایجاد ایستگاه‌های با معماری سنتی همچنان ادامه دارد.

او گفت: ساخت و توسعه ایستگاه‌های جدید به‌ویژه در بیمارستان، دانشگاه میبد و روستا‌های رکن‌آباد و مهرآباد از اولویت‌ها است که با همکاری شورا‌ها و دهیاری‌ها این ایستگاه‌ها تا اردیبهشت‌ سال آینده مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

سجادی پور گفت: ساخت ایستگاه‌های روستا‌های بیده هم با همکاری شورا و دهیاری قرار است انجام شود.

سرپرست فرمانداری میبد گفت: برای احداث هر ایستگاه با معماری سنتی ۲۵۰ میلیون تومان هزینه نیاز است که از محل خیری تأمین می‌شود و درمجموع تاکنون بالغ‌بر پنج و نیم میلیارد تومان برای اجرای شبکه و احداث ایستگاه‌های آب در شهرستان میبد هزینه شده است.

او گفت: سه ایستگاه از این تعداد ایستگاه‌ها در بخش بفروئیه و یک ایستگاه هم در بخش ندوشن راه‌اندازی شده است.