۲۸ هزار نفر، تعهد اشتغال سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۱

 حامد آرامش در دیدار با حجت الاسلام والمسلمین محامی نماینده، ولی فقیه در استان  گفت: این میزان اشتغال با تلاش و هماهنگی همه دستگاه‌های اجرایی دخیل در امر اشتغال دست یافتنی است و امیدواریم این رویکرد منتج به جهش اشتغال سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۱ شود.

او گفت: برای نظارت و پایش بر روی تعهد ایجاد شده، وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی سامانه‌ی "رصد" را رونمایی کرده است که بشکل آنلاین، روزانه عملکرد استان‌های کشور را ارزیابی می‌کند.

دبیر کارگروه تخصصی اشتغال استان گفت: در سیستان و بلوچستان حدود دو هزار و ۵۰۰ تعاونی فعالیت می‌کنند که با برنامه‌هایی که در نظر داریم، امیدواریم سال آینده در حوزه صادرات استان نقش محوری را ایفا کنند.

آرامش گفت: موضوع دیگری که در سال آینده بشکل جدی از آن حمایت می‌شود، بخش مشاغل خانگی در استان است، چرا که با توجه به فرصت‌ها و مزیت‌های منطقه‌ای و جغرافیایی سیستان و بلوچستان، در هر نقطه از این استان پهناور می‌توان با کمترین هزینه، بیشترین بهره وری را در این حوزه ایجاد کرد.