افتتاح نمایشگاه قرآنی «حقیقت کلام» در ارومیه

علیرضا نوروزی گفت: در نمایشگاه تجسم هنر در قرآن و عترت با عنوان «حقیقت کلام» ۴۰ اثر در رشته‌های خوشنویسی، عکس، معرق فلز و چوب، آثار حجمی از ۱۵ هنرمند استان به نمایش گذاشته شده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌غربی می گوید: این نمایشگاه اولین برنامه از برنامه‌های هفته قرآن و عترت در استان است که از  ۱۰ تا ۱۶ اسفند در سطح استان برگزار می شود.

به گفته وی برنامه‌های هفته هفته قرآن و عترت به دلیل وجود شرایط کرونایی و بیماری در جامعه با اجبار به‌صورت شناور برگزار می‌شود و امروز با افتتاح این نمایشگاه برنامه‌های این هفته آغاز شد.

نوروزی گفت: در بخش نمایشگاه تجسم هنر در قرآن و عترت این نمایشگاه، ۴۰ اثر در رشته‌های خوشنویسی، عکس، معرق فلز و چوب و آثار حجمی از ۱۵ هنرمند استان و بخش خط نقاشی دیجیتال از آثار اساتید هنرمند خلیل‌زاده، عزتی، فرامرز تیمورنژاد، عباس‌نژاد، عباس‌زاده، تیموری، اسدیان، جاویدان، عباسپور روناسیان، مهدیان، محسن‌زاده، رحیمی، محمد قلیزاد و در بخش نمایشگاه کتاب و نرم‌افزار قرآن و عترت ۹۳ عنوان کتاب و ۲۵ عنوان نرم‌افزار به نمایش گذاشته شده است.

وی می گوید: هدف این است که هنر و قرآن را به جمع مردم برده و از برنامه‌های قبلی که موفقیت چندانی نداشته پرهیز کرد، این نمایشگاه‌ها به صورت گسترده در تمامی شهر‌ها و حتی در دورافتاده‌ترین روستا‌های استان برگزار خواهد شد تا فاصله و دوری که بین مردم و هنرمندان بوده را کاهش دهیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی تصریح کرد: سعی می‌کنیم مباحث دینی را در قالب هنر در نمایشگاه‌های مختلف عرضه کنیم تا شاهد ترویج بیش از پیش فرهنگ دینی در جامعه باشیم.