آغاز طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی و دامپزشکی در چهارمحال و بختیاری

آقای اسدی مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: این طرح با هدف افزایش نظارت بر تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی در سطح کشتارگاه‌های دام و طیور، فروشگاه‌های عرضه گوشت و مرغ و فروشگاه‌های زنجیره‌ای استان آغاز شد.

 طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی و دامپزشکی استان با حضور ۲۶ گروه از فعالان این بخش در استان اجرا می‌شود.


بیشتر بخوانید


در این طرح ۱۱ گروه ثابت و ۱۵ گروه سیار با حضور ۶۳۰ نفر کار نظارت و بازرسی از کشتارگاه‌های دام و طور و ۹۶۰ واحد عرصه فراورده دامی را برعهده دارند.

اجرای این طرح تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت و گروه‌های بازرسی و بهداشتی دامپزشکی در شهرستان‌ها با هماهنگی و همکاری با سایر دستگاه‌های متولی از جمله شبکه بهداشت، تعزیرات حکومتی، نیروی انتظامی به منظور تامین بهداشت و امنیت غذایی مردم استان به صورت تمام وقت فعال هستند.

با تشدید نظارت‌های بهداشتی در سطح چهارمحال و بختیاری توسط بازرسان اداره کل دامپزشکی استان، امنیت غذایی و بهداشت فراورده‌های خام دامی برای مردم تضمین می‌شود.

مردم می‌توانند تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در فراورده‌های خام دامی نظیر مرغ، گوشت قرمز، ماهی و تخم مرغ، مراتب را با نزدیکترین شبکه دامپزشکی استان در میان گذاشته یا از طریق شماره تلفن‌های ۱۵۱۲ در سراسر استان موارد تخلف را به اطلاع بازرسان دامپزشکی استان برسانند.