مصوبه مجلس در لایحه بودجه ۱۴۰۱؛
امکان شفافیت و رصد گردش وجوه دولت فراهم شد

نمایندگان در نشست علنی نوبت صبح امروز مصوب کردند به منظور هوشمند سازی، ایجاد شفافیت و امکان رصد گردش وجوه، دولت موظف است با محوریت سازمان برنامه و بودجه و همکاری دستگاه‌های اجرائی نسبت به ایجاد نظام یکپارچه مدیریت مالی دربخش عمومی به عنوان یکی از پروژه‌های دولت هوشمند اقدام نماید. رعایت محرمانگی برای نیرو‌های مسلح و انرژی اتمی الزامی است.

آیین‌نامه اجرائی این بند مشتمل بر فرایند اصلاح طبقه‌بندی بودجه، ارائه نظام استاندارد شناسه‌گذاری اقلام بودجه‌ای، گردش کار و وظایف دستگاه‌های اجرائی، نحوه تخصیص اعتبار به دستگاه‌های اجرائی در قالب اسناد اعتباری الکترونیک و جریان آن تا پرداخت به حساب ذی­نفع نهائی به تصویب هیات وزیران خواهد رسید.

علاوه بر این در سال ۱۴۰۱ دستگاه‌های اجرائی موضوع قانون برنامه ششم توسعه موظف به مسدود نمودن حساب­های فرعی خود تا پایان فروردین ماه هستند و افتتاح حساب­های فرعی ر دستگاه‌های اجرائی فوق الذکر صرفا با مجوز خزانه داری کل کشور نزد بانک‌های دولتی صورت می­گیرد.  

وزیر اقتصاد مسئول امور اجرایی دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری شد

نمایندگان مجلس، وزیر امور اقتصادی و دارایی را مسئول امور اجرایی دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی کردند.  وزارت اقتصاد موظف است ظرف مدت سه ماه پس از تصویب این قانون ساختار سازمانی و تشکیلاتی دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی را ذیل این وزارتخانه ساماندهی و به تصویب هیأت وزیران برساند.