دانشگاه‌ها طرحی نو مطابق با گام دوم داشته باشند

آیت‌الله عبادی، در دیدار با رئیس سازمان امور دانشجویان کشور و معاون وزیر علوم گفت: دانشگاه و حوزه در عین حالی که نیاز به کمیت دارند، اما حرف اول را کیفیت می‌زند.

او گفت: امیدواریم بعد از ۴۰ سال آزمون و خطا و تلاش‌هایی که صورت گرفته در گام دوم برای وصول به آرمان‌ها و اهداف اصلی نظام، دانشگاه بسیار موفق باشد.

نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی گفت: در شرایطی که پیش آمده و قوای سه گانه با یکدیگر هم‌سو شده و شاهد حضور مردم آنچنان که در ۲۲ بهمن‌ماه دیدیم که خود حکایت‌های بسیاری دارد، زمینه بسیار مناسب بوده و باید، اما و اگر‌ها را کنار بگذریم و برای خدمت‌رسانی بهتر به مردم اقدام کنیم.

او گفت: آنچنان که در فرمایشات مقام معظم رهبری بار‌ها اعلام شده، دولت باید به دانشگاه‌ها نزیدک شده و حداکثر استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ها برای حل مشکلات مردم صورت گیرد.

آیت الله عبادی گفت: فعالیت‌های دانشگاه و دولت صرفاً نباید تئوری بوده بلکه رشد جامعه دانشگاهی و حوزوی با این بوده که مدرسه و دانشگاه خود را به وسط جامعه ببرند که در حال حاضر زمینه برای آن بسیار مساعد شده است.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: امیدواریم طرح‌ها و برنامه‌ها حساب شده و زمان‌بندی شده بوده و نظارت کافی انجام داد تا احساس شود در شرایط بسیار بهتری قرار گرفته‌ایم.

او گفت: حتی به نسبت سال ۵۷ که آن همه اعجاز، کرامت و حضور مردم وجود داشت، اما چه در داخل و خارج، اما و اگر زیاد بود و وقتی امام می‌فرمود که ما می‌توانیم بسیاری در آن می‌توانیم، اما و اگر داشتند و تردیدی وجود داشت.

آیت الله عبادی گفت: دشمن همه گزینه‌ها را آورده و در همه ناکام مانده و الان ما توانسته‌ایم و دشمن به هیچ یک از مقاصد خود نرسید، که در این زمینه دانشگاه و حوزه باید شرایط کنونی و حضور مردم را غنیمت شمرده و با طرحی نو و حساب شده مطابق با گام دوم اقدام کنند.

وجود شخصیت‌های بزرگ علمی و دینی در خراسان‌جنوبی​

 لامعی، سرپرست دانشگاه بیرجند نیز در ادامه این دیدار گفت: خراسان‌جنوبی شخصیت‌های بزرگ علمی دارد.

او گفت: دانشگاه‌های استان ثمره مدرسه شوکتیه که همزمان با مدرسه دارلفنون و رشدیه تبریز راه‌اندازی شده می‌باشد و در کنار این مدرسه، مدارس علمیه بزرگی در استان وجود دارد که آنچنان که از لابه‌لای متون و تاریخ بر می‌آید مدرسه معصومیه بیرجند بیش‌از ۷۰۰ سال و مدرسه علمیه فردوس بیش‌از ۹۰۰ سال قدمت دارند.

سرپرست دانشگاه بیرجند گفت: در کنار وجود شخصیت‌های بزرگ علمی در استان شاهد وجود شخصیت‌های بزرگ دینی همچون آیت‌الله تهامی، آیتی، عارفی و خاندان جلیله عبادی هستیم.

لامعی گفت: در مورد شخصیت‌های علمی و فرهنگی بیرجند همین بس که مرحوم شهید مطهری در کتاب ۲۰ گفتار خود از آقای مشکات (یکی از بزرگان علمی استان) به عنوان کتابخانه سیار تاریخ یاد می‌کنند.