نظارت بر فرآورده‌های خام دامی در گتوند

هادی احمد فخر الدین گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی توسط کارشناسان دامپزشکی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در گتوند انجام می‌گیرد.

به گفته او این طرح از طریق بخش دولتی توسط کارشناسان بهداشتی دامپزشکی و ناظر شرعی در قالب گروه‌های ثابت و سیار تا ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ در سطح شهرستان فعال خواهند بود.

سرپرست اداره دامپزشکی گتوند گفت: در مدت اجرای این طرح نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی، مرغ و ماهی فروشی ها، قصابی ها، کبابی ها، رستوران‌ها و کشتارگاه دام تشدید خواهد شد.

تا شهروندان به سالم بودن فرآورده‌های خام دامی و پروتئینی اطمینان حاصل کنند.

سرپرست اداره دامپزشکی گتوند گفت: شهروندان فرآورده‌های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز مورد تایید دامپزشکی تهیه کنند و از خرید هرگونه فرآورده خام دامی غیر مجاز و غیر بهداشتی توسط دست فروشان و دوره گردان خودداری کنند.

به گفته او شهروندان هنگام خرید فرآورده‌های خام دامی به لیبل درج شده روی محصول حاوی تاریخ تولید و انقضا، نوع محصول، کد بهداشتی بهره برداری دامپزشکی و ... توجه کنند.

در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با شماره ۴۹۴۰، ۰۶۱۳۶۳۲ تماس بگیرند تا پیگیری لازم از سوی کارشناسان دامپزشکی به عمل آید.