رهبر انصارالله یمن: هدف ائتلاف متجاوز از محاصره، شکنجه مردم ماست

عبدالملک بدرالدین، رهبر انصارالله یمن در سخنانی با انتقاد از رویکرد ائتلاف سعودی گفت: هدف ائتلاف متجاوز از محاصره، شکنجه مردم ما و رساندن آن‌ها به حالت تسلیم و درماندگی است.

او همچنین گفت: تجاوز به یمن به هیچ وجه توجیه قانونی ندارد. آمریکا، «اسرائیل» و انگلیس بر تجاوز به یمن نظارت و آن را مهندسی می کنند.

وی در ادامه افزود: سهم انگلیس در تجاوز به یمن برجسته و واضح است. جنایات بسیار وحشتناکی ائتلاف سعودی در طول تجاوزات خود به یمن مرتکب شده است.

او در ادامه  با بیان اینکه عربستان و امارات، مجریان این حمله هستند و سایر اعضای ائتلاف نیز در ازای پول، اجیر شده‌اند، گفت:  موضع انسانی و اخلاق، متعلق به گرههای محور مقاومت، آزادگان امت اسلام بود، ولی از آغاز این تجاوز، شاهد سکوت بین‌المللی بودیم.

رهبر انصارالله یمن ضمن انتقاد از محاصره یمن و جنگ اقتصادی علیه این کشور، تصریح کرد: هدف ائتلاف متجاوز از محاصره، شکنجه و تسلیم کردن ملت است. این ائتلاف حتی، تلاش کرد که مانع از ورود زمینی فرآورده‌های نفتی شود.

گفتنی است در پی تجاوز ائتلاف سعودی به یمن، تا کنون هزاران نفر جان خود را از دست داده اند.