شور و نشاط در طرح آرامش بهاری بقاع متبرکه

حجت‌الاسلام عباس نصیرالاسلامی گفت: طرح نوروزی آرامش بهاری با هدف تحقق مطالبه رهبر انقلاب مبنی بر تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی برگزار می‌شود.
 
او می گوید: مبلغان مذهبی نیز در خیمه‌های معرفت در بقاع متبرکه استان آماده خدمت‌رسانی به زائرین هستند. 
 
نصیرالاسلامی گفت: مسافران و زائران نوروزی می‌توانند برای مشاوره‌های مذهبی، خانوادگی و اجتماعی به مبلغان حاضر در بقاع مراجعه کنند. 
 
به گفته مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان، ۳۰۰ تن به صورت خادم ثابت و فصلی در طرح نوروزی آرامش بهاری در حال خدمت‌ رسانی به زائران هستند.
 
او با اشاره به اجرای برنامه‌های مختلف فرهنگی در بقاع متبرکه استان، می گوید: طرح هایی همچون طرح نوروزی آرامش بهاری، ضیافت الهی و  نشاط معنوی در این اماکن اجرا می شود.
 
نصیرالاسلامی به برگزاری برنامه قرار دوازدهم برای کمک به خانواده های نیازمند اشاره کرد و گفت: این ویژه برنامه روز دوازدهم هر ماه به منظور کمک به محرومان و‌ نیازمندان با توزیع بسته‌های معیشتی در بقاع متبرکه شاخص استان برگزار می‌شود.