استاندار چهارمحال و بختیاری:
اشتغال و تولید مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است

آقای حیدری در دیدار نوروزی با مدیران چهارمحال و بختیاری گفت: سال ۱۴۰۱ از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین نامگذاری شده است و مدیران و مسئولان باید در راستای تحقق شعار سال گام‌های عملی بردارند و این شعار تنها به درج در سربرگ نامه‌های اداری خلاصه نشود.

انتخاب این شعار نشان‌دهنده درایت و آینده‌نگری رهبر معظم انقلاب است و باتوجه به اینکه دانش و فناوری محور اصلی فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان محسوب می‌شود از همین رو توان‌افزایی در راستای پیشرفت فنی و تکنولوژی در دستور کار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار دارد.


بیشتر بخوانید


برنامه‌های دولت سیزدهم در سال ۱۴۰۱ برای مدیران ترسیم می‌شود و مدیران با پرهیز از شعارزدگی در راستای امیدآفرینی و فسادستیزی تلاش کنند تا شاهد رشد و پویایی چهارمحال و بختیاری در تمامی زمینه‌ها باشیم.

اشتغال و تولید با تکیه بر علم و فناوری مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است و امروزه بیکاری یک چالش بزرگ است باید با تلاش و کار جهادی نرخ بیکاری چهارمحال و بختیاری به میانگین کشوری نزدیک شود و مدیران استانی در این خصوص اهتمام لازم را داشته باشند.

برای سال ۱۴۰۱ برنامه خوبی جهت استفاده از تمامی ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در راستای توسعه و پیشرفت در استان تدوین خواهد شد و درصدد هستیم تا اعتبار مورد نیاز برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام پیشران را در سفر ریاست جمهوری به چهارمحال و بختیاری پیگیری کنیم.

نباید اجازه دهیم اعتبارات سال ۱۴۰۰ برگشت بخورد، همچنین باید برنامه‌ریزی برای تخصیص اعتبار به استان در سال ۱۴۰۱ صورت بگیرد.