ایجاد آتش و دود برای جلوگیری از سرمازدگی محصولات کشاورزی

رئیس جهاد کشاورزی شهربابک گفت: از چند روز قبل اداره هواشناسی اعلام کرده بود از شنبه تا چهارشنبه و در ساعات ۲ تا ۴ بامداد احتمال کاهش دما به زیر صفر وجود دارد.

سید علی وزیری گفت: با توجه به پیش آگاهی که به کشاورزان داده شده است کشاورزان برای جلوگیری از خطر سرمازدگی محصولات خود اقدام به آتش زدن سوخت‌های فسیلی مثل کاه و کلش کرده اند که با ایجاد دود از سرمازدگی محصولات کشاورزی جلوگیری کنند.

او می‌گوید: ایجاد دود یکی از روش‌های جلوگیری از سرمازدگی محصولات کشاورزی است.

{$sepehr_media_15837632_400_300}