قیمت زولبیا و بامیه در کردستان اعلام شد

فرزاد سردارزاده گفت: قیمت زولبیا و بامیه توسط اتحادیه قنادان استان پیشنهاد و سپس براساس وضعیت بازار در کارگروه تنظیم بازار تصویب می‌شود، بنابراین هر کیلوگرم زولبیا و بامیه ممتاز به قیمت ۶۰۰ هزار ریال، درجه یک ۵۷۰ هزار ریال و درجه ۲ هم ۵۰۰ هزار ریال تعیین شده است.

 رییس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: قیمت مذکور هرچند نسبت به سال گذشته چند درصد افزایش داشته، ولی در مقایسه با استان‌های همجوار هم، چون همدان و کرمانشاه کمتر است.

او می گوید: با توجه به افزایش قیمت مواد اولیه تولید زولبیا و بامیه از جمله شکر، روغن و آرد قنادی قیمت این نوع شیرینی ویژه ماه مبارک رمضان هم افزایش پیدا کرده است.

سردارزاده گفت: قنادی‌ها به دلیل اینکه مواد اولیه مورد نیاز تولید زولبیا و بامیه را به طور آزاد خریداری می‌کنند لذا با قیمت پایین‌تر از آنچه مصوب شده قادر به تولید نیستند به همین دلیل نرخ تعیین شده به تصویب رسید.