بازرس سازمان ملل:
اوکراین برای ادعای خود علیه روسیه درخصوص «بوچا» مدرک ارائه کند

”اسکات ریتر“ در زمینه نابودی سلاح‌های کشتار جمعی عراق این بار با اشاره به حادثه‌ای که در بوچا رخ داده است از مقامات اوکراین خواست برای ادعا‌های علیه روسیه مدرک ارائه دهند.

به گزارش شبکه تلویزیونی روسیاالیوم بازرس پیشین سازمان ملل متحد در واکنش به خبر‌های منتشر شده در رسانه‌های آمریکایی درباره عملیات ادعایی ارتش روسیه در کشتار شهروندان شهر بوچای اوکراین گفت: معاینه‌های پزشکی می‌تواند به سه پرسش پاسخ دهد: زمان کشته شدن، علت کشته شدن و اینکه آیا جسد‌ها پس از مرگ جا به جا شده اند یا خیر؟ درخواست ما این است که طرف اوکراینی برای اثبات اتهام هایش، گزارش‌های پزشکی را تحویل دهد.

او در خصوص دلیل پیشنهاد خود گفت: ابتدا باید زمان‏، علت و مکان مرگ روشن شود تا پس از آن بتوان درباره مسئولیت قتل سخن گفت. در نتیجه آنچه پیش از روشن شدن این سه مورد گفته می‌شود اطلاعاتی گمراه کننده است.

برابر آنچه این بازرس سابق می‌گوید‏، تمام تلاش غرب در این روز‌ها به راه انداختن جنگ تبلیغاتی است تا در افکار عمومی از روسیه چهره منفی ترسیم کنند به همین علت کارشناسان می‌گویند پیش از آنکه جنایتکار روشن شود باید منتظر نتیجه معاینه‌های پزشکی بود.

وزارت دفاع روسیه دیروز (یکشنبه) اتهام مقامات اوکراینی مبنی بر اقدام نظامیان روس به کشتار غیر نظامیان در شهر بوچا‏، نزدیک کی‌یف را رد و اعلام کرد، نیرو‌های روس سی‌ام مارس به طور کامل از بوچا خارج شده بودند و اسناد اثبات جرمی نیز در این شهر وجود نداشت، اما در روز چهارم و با آمدن نیرو‌های امنیتی اوکراین به بوچا، چنین اسنادی رو شده است.

ارتش روسیه نیز تاکید کرد‏ روز سی و یکم مارس شهردار بوچا در پیامی تصویری تائید کرده بود نظامیان روس در شهر حضور ندارند.