قابل پرداخت نشدن نسخ کاغذی در اسناد پزشکی تامین اجتماعی خوزستان از اول اردیبهشت

 امیرحسین بنی احمد  گفت: بر همین اساس پذیرش، نسخه نویسی و نسخه‌پیچی بیمه شدگان تامین اجتماعی، صرفاً به صورت الکترونیک انجام خواهد شد و نسخ کاغذی از اول اردیبهشت ماه قابل پرداخت نیست.

او همچنین از حذف دفترچه‌های درمانی و تجویز نسخ الکترونیکی در مراکز طرف قرارداد به عنوان یک اقدام بزرگ نام برد و گفت: باتوجه به الزام سراسری طرح نسخه الکترونیک از اول دیماه ۱۴۰۰ و اطلاع رسانی‌های قبلی و همچنین فعالیت‌های انجام شده در راستای رفع اشکالات طرح، نسخ کاغذی به از چرخه حذف خواهد شد.

مدیر درمان تامین اجتماعی خوزستان می‌گوید: از اول خرداد ۱۴۰۱ تمامی منو‌های تایید نسخ در پورتال معاونت درمان غیرفعال می‌شود،   موسسین داروخانه‌ها و مراکز پاراکلینیک بایستی از این تاریخ به بعد ثبت، تأیید و ارسال نسخ دارویی و پاراکلینیک را تنها از طریق نرم افزار داروخانه و مراکزپاراکلینیک (بواسطه api فعال) انجام دهند.

به گفته این مقام مسئول، در این مدیریت درمان، در خرید خدمت درمان بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی نقش راهبردی دارد و  این مدیریت تا پایان سال ۱۴۰۰ با بیش از ۲ هزار ۳۰۰ موسسه درمانی دولتی وخصوصی در استان طرف قرار داد بود و خدمات مورد نیاز درمانی بیمه شدگان را خریداری کرد.

در این آیین که جمعی از روسای اداره‌ها و کارشناسان اسناد پزشکی حضور داشتند مریم حیدریان به عنوان سرپرست معاونت خرید راهبردی و اسناد پزشکی معرفی و از زحمات دکتر صادق فیلی شوهانی سرپرست پیشین قدردانی شد.

حدود ۲.۵میلیون نفر از جمعیت ۴.۷میلیون نفری خوزستان زیرپوشش سازمان تامین اجتماعی هستند.