بهینه سازی ۱۰۰ درصد مصرف آب در طرح پرورش متراکم ماهی بهبهان

شکاری گفت: ۸۵ درصد آب تخصیصی پروژه ۲۰۰۰ تنی پرورش متراکم آبزیان منصوریه بهبهان، به چرخه طبیعت باز می‌گردد و ۱۵ درصد باقی مانده نیز  به صورت غنی شده به سمت زمین‌های کشاورزی هدایت می‌شود.

به گفته او پروژه ۲۰۰۰ تنی پرورش متراکم آبزیان منصوریه بهبهان در اولین جلسه شورای اشتغال و سرمایه گذاری این شهرستان در سال جاری در محل سالن جلسات فرمانداری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

رئیس اداره شیلات شهرستان بهبهان می گوید: نیمی از تولیدات آبزی پروری استان در استخر‌های ذخیره آب کشاورزی در بهبهان تامین می‌شوند و در حال حاضر ۳۰ واحد پرورش ماهی فعال است.

این مقام مسئول گفت: اجرای پروژه ۲۰۰۰ تنی پرورش متراکم آبزیان منصوریه بهبهان از حداقل میزان مصرف آب و بازگرداندن ۸۵ درصد آب تخصیصی به چرخه طبیعت طراحی شده است و ۱۵ درصد باقی مانده آب نیز به صورت تغلیظ شده و آبی بارور و غنی به سمت زمین‌های کشاورزی هدایت خواهد شد.

 با عملیاتی شدن طرح اشتغال ۳۶۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم فراهم می‌شود و ۲ طرح پرورش ماهیان خاویاری بیش از ۳ سال در فرایند تخصیص آب متوقف شده است.

شکاری گفت: مزرعه ۳۰ هکتاری پرورش ماهیان گرمابی (مارون ماهی) نیز به علت مشکلات آبی با تمام ظرفیت فعالیت نمی‌کند.