سرپرست آموزش و پرورش خوزستان:
باید شهدا را ناظر اعمال خود بدانیم

 سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش استان خوزستان گفت: باید حواسمان باشد، هر زمانی مسئولیتی گرفتیم، رضایت خدا، خلق خدا، اخلاق مداری و خدمت خالصانه را فراموش نکنیم.

مسعود حمیدی نژاد می‌گوید: مدافعان تعلیم و تربیت باید در انتقال مفاهیم، معانی ارزش‌ها و باور‌های ایران اسلامی با ارتقاء علم، رهنمون سازی به اهداف، مسیر شهدا چگونگی جانفشانی‌های آنان و نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت کوشا باشند.

سرپرست آموزش و پرورش خوزستان گفت: امید است که از رهروان راستین فجرآفرینانی که سالیان سال است دچار آسیب‌های جنگ و دفاع از میهن مقدس هستند، باشیم.

به گفته او استان خوزستان با فرهنگ غنی، شایستگی جایگاه‌های والای علمی، پژوهشی، ورزشی و ... را دارد، و این امر مستلزم عملکرد شایسته سیستم آموزشی و پرورشی با همیاری سایر نهاد‌ها و ارگان‌ها است.