تولید بیش از ۲۲ میلیون لیتر انواع عرقیات گیاهی در فیروزآباد

سید کاظم موسوی گفت: بیشترین تولید به محصول گلاب با میزان ۱۱ میلیون لیتر در سال اختصاص دارد و دیگر عرقیات نیز نیمی از تولیدات این شهرستان را شامل می‌شوند.

او گفت: بخش میمند مهمترین قطب تولید و تکمیل زنجیره فراوری گیاهان دارویی و عرقیات گیاهی است و در شهرستان فیروزآباد و بخش میمند ۶۹ واحد گلاب‌گیری سنتی و ۱۸ واحد صنعتی فرآوری وجود دارد که ۵۰ درصد گل تولیدی را فراوری می‌کنند.

موسوی گفت: علاوه بر اسانس گیری و فرآوری غنچه، از این گل برای تغذیه زنبور‌های عسل، تولید مربا نیز استفاده می‌شود و ۵۰ درصد دیگر گل محمدی تولیدی به خارج از استان صادر و غنچه این گل نیز خریداری و به کشور‌های دیگر صادر می‌شود.

این مقام مسئول گفت: گلاب یکی از مهمترین کالا‌هایی است که ظرفیت صادراتی دارد و پارسال بیش از ۳۰۰ تن گلاب میمند به کشور‌های انگلستان، امارات، کویت و افغانستان صادر شد.

به گفته او امسال نیز توجه به موضوع صادارات این محصولات به خارج از کشور و یافتن بازار‌های مصرف جدید یک ضرورت است.

مدیر جهاد کشاورزی فیروزآباد گفت: سطح زیر کشت گل محمدی در شهرستان ۱۹۶۰ هکتار است که ۸۲ درصد از این سطح در بخش میمند می‌باشد.