تولید گوشت مرغ در شهرستان سیب و سوران به بیش‌از ۳ هزار تن افزایش یافته است

محمد حنیف سپاهی  گفت: با مشارکت فعال بخش خصوصی و سرمایه‌گذاری گسترده در این بخش تعداد واحدهای مرغداری سیب و سوران از ٩ واحد در سال ٩٩ هم‌اینک به ١٧ واحد و با ظرفیت جوجه‌ریزی ٣٨۵ هزار قطعه در هردوره رسیده است.

او گفت: با رفع محدودیت توسعه واحدهای مرغداری شاهد رشد ۲ برابری واحدهای پرورش صنعتی مرغ گوشتی در سیب و سوران هستیم   تلاش مضاعف برای توسعه واحدهای مرغداری و افزایش ضریب خوداتکایی به گوشت مرغ در این شهرستان ادامه دارد بگونه‌ای که هم‌اینک ٢٢ واحد مرغداری جدید در حال ساخت است و از اوایل اردیبهشت ساخت ١٢ واحد دیگر نیز شروع خواهد شد.

  سیب و سوران از توابع سیستان و بلوچستان در فاصله ۳۷۰ کیلومتری زاهدان مرکز این استان واقع شده است.