شمیم عطر گل محمدی در گلستان‌های نی‌ریز

علیرضا بصیری گفت: برداشت گل محمدی از نیمه فروردین‌ماه آغاز شده است و تا پانزدهم اردیبهشت ادامه‌دارد.

مدیر جهادکشاورزی نی‌ریز گفت: سطح زیر کشت این محصول در شهرستان افزون بر ۱۲۰ هکتار است که از این میزان ۱۰۰ هکتار بارور و ۲۰ هکتار غیربارور است.

به‌گفته بصیری کاشت گل محمدی در مناطق خشک و کم‌آب با توجه به وضعیت بحرانی منابع آبی منطقه و نیازی که به کاشت محصولات کشاورزی کم‌آب‌بر احساس می‌شود سبب شده است تا کاشت گیاهان‌دارویی و به‌ویژه گل محمدی بهترین جایگزین برای محصولات پرآب‌بر محسوب‌شود.

او گفت: مهمترین موارد مصرف گل محمدی شامل تهیه گلاب، اسانس و صنایع داروسازی است و تولیدات آن علاوه بر بازار داخلی به کشور‌های حاشیه حوزه خلیج فارس، آسیای‌میانه و اروپا صادرمی‌شود.